img

Зуека на промоция! Актьорът-художник смъква ударно цените – кризата ли го подгони?

/
/
/
158 Views

Актьорът, който се преквалифицира в художник, при това супер успешно – Васил Василев-Зуека , пуска картините си на промоция за лятото, предават от „Телеграф“.

Специално за горещия сезон творбите ще са с една пета по-евтини.

Това е заради специална промоция , която обяви намаление с до 20% през най-горещия по определение месец от годината.

Зуека картини

Дон Кихот

Така картина от цикъла за Дон Кихот и възлюбената му Дулсинея в онлайн платформата „Купи изкуство БГ“ вместо 1600 лв. сега върви по 1280 лв.

Малко по-евтино – 1200 вместо 1400 лв., струва картина със заглавие „Висящи хора“. Затова пък творбата „Жена“, рисувана миналата година, сега се продава по 1120 вместо 1400 лв. 

Висящи хора картина

Висящи хора само за 1200 лв.

Най-евтините Зуекови картини там се наричат „Яйце“ и „Дървото на познанието“. Те са по 960 лв., а преди са стрували по 1200. Сега е моментът да се направи изгодна инвестиция в изкуство, коментират експерти. Още повече че през есента се очаква поскъпване на всички артпроизведения. А и влагането в изкуство е една от най-перспективните инвестиции. Няма в човешката история факт, който да регистрира поевтиняване на една творба, тя само вдига цената си. Друг е въпросът, че може да бъде повредена или открадната.

На въпросната платформа има още родни и чуждестранни художници, които предлагат творбите си с намаление.

картина Зуека

Картина от цикъла за Дон Кихот за 1280 лв.

На ден

Откакто отиде в Испания, Зуека изцяло се е отдал на рисуване и го прави всеки ден по няколко часа. През миналата година за 9 месеца той продаде точно 250 картини. Това означава, че пласира по почти една картина на ден – по-точно по 0,9259259259259259, ако трябва да сме съвсем точни.

В момента Зуека е и от най-търсените родни художници. И това напълно го удовлетворява. Вече негова картина под 1000 лв. си е направо успешна покупка. Освен като талантлив актьор той явно набира все по-голяма популярност като художник.

Естествено, злите езици веднага намериха скрита причина за намалението на цените – според тях кризата е подгонила известния нашенец и той е затънал в дългове. Естествено, слуховете нямат нищо общо с реалността. Ако обаче искате да станете горд собственик на някоя от творбите на Зуека , побързайте – търгуват се като топъл хляб!

Материалът Зуека на промоция! Актьорът-художник смъква ударно цените – кризата ли го подгони? е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!