img

Певицата Тони Димитрова отлабна драстично! /СНИМКИ/ Ето каква е тайната за бързото й отслабване:

/
/
/
200 Views

Тайната си за бързо отслабване, до която прибягва винаги и има действителен резултат, певицата Тони Димитрова сподели още преди време, пише вестник „Ретро“. Изпълнителката доверява, че в основата на режима ѝ е приемът на голямо количество течности.

Важно е всеки ден да се пият поне по 3 литра вода или чай, без захар и подсладители. Може да се консумират още пресни плодове и зеленчукови сокове, но не купени от магазина, а изцедени у дома. 

Режимът на Тони бил с продължителност 4 седмици. През първата се хапват картофи – максимум 500 грама, които са разделени за два приема по 250 грама. Картофите може да бъдат сварени със или без обелките. Могат да бъдат печени, но без мазнина. Между храненията с картофи се хапват и 2 кофички кисело мляко. Менюто през втората седмица е основно от пилешко месо и салати. Месото трябва да бъде филе – без мазнини и кожа. Зеленчуците за салата е необходимо да са пресни и да не са обработени термично – задушени, печени. Може да подправите с малко ябълков оцет. През третата седмица се яде риба – задушена, печена на скара, печена. Не е желателно да бъде маринована, защото е доста солена.

Последните 4 дена от диетата на Тони Димитрова са свързани с малък прием на хляб – пълнозърнест. Можете да ядете и леки зеленчукови супи, яхнии, но без тежки пържени и мазни ястия. Можете да хапнете и парченце шоколад, или друг малък десерт.

Бургаската певица се е вталила с поне десетина килограма за последните два месец, което може да не ви изглежда много, но все пак изпълнителката прескочи 60-те, така че хич не е лесна работа да пази диети.

Материалът Певицата Тони Димитрова отлабна драстично! /СНИМКИ/ Ето каква е тайната за бързото й отслабване: е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!