img

Зверско меле в София: Хвърчат линейки, пожарникари режат ламарини, страшно е СНИМКИ

/
/
/
234 Views

Тежка катастрофа с шестима ранени е станала на бул. Данаил Николаев в столицата. Инцидентът е в лентата в посока Сточна гара.

За бруталната сцена става ясно от снимки, качени в социалната мрежа. От тях се виждат два смачкани автомобила, единият от които до неузнаваемост. Той е позициониран под каросерията на камион.

 

От други кадри личи, че вторият автомобил джип – ауди Q7, е със значително по-леки материални щети в предната част.

Читатели на БЛИЦ алармират, че в момента на мястото има образувано огромно задръстване, което стига чак до Румънското посолство. Движението се отбива още на подуянското кръстовище в посока бул. Мадрид и моста „Чавдар“.

По думите им на място има пожарен автомобил, а униформени режат ламарини от единия автомобил.

„Чухме, че поне шестима души са пострадали, но не знаем дали има загинали“, разказват още читателите на БЛИЦ.

От МВР към момента нямат информация за инцидента. 

В мрежата вече се вихрят теории каква е причината за настъпилия инцидент, като преобладаващата версия на потребителите е, че става въпрос за несъобразена скорост спрямо пътните условия и правилника за движение. Преди минути в района на Сточна гара се изля и силен дъжд.

Потребителите смятат, че най-вероятно джипът е ударил отзад другото возило и така то е попаднало под каросерията на камиона.

Материалът Зверско меле в София: Хвърчат линейки, пожарникари режат ламарини, страшно е СНИМКИ е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!