img

Динко ще става кмет, Гешев ще спасява България!

/
/
/
163 Views

Г ласи ли се небезизвестният Динко от Ямбол да се впусне в кметската надпревара на предстоящите местни избори през 2023 година?

Всички си задават този въпрос, след като Ловецът на бежанци намекна, че е готов да прави своя партия.

Динко е категоричен, че родната политическа класа не може да му стъпи на малкия пръст.

„Никой от тези политици не е преживял това, което аз съм преживял – като бизнес – тръгнал съм с 500 лв. в джоба, като работа, като рискови моменти, като ситуации, като сбивания… И във всяка една ситуация съм намерил изход да изляза – да бъде положителна и за мен, и за отсрещната страна. Нищо не мога да обещая, както правят политиците – туй ще направя, онуй ще направя. Не, нищо няма да обещая, просто ще се опитам да променя нещата към добро“, отсече Динко във видео, което пусна в своя инстаграм профил.

ГЕШЕВ СЪЗДАДЕ ПАРТИЯ СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ И ПРИЗОВА БОЙКО БОРИСОВ ДА СИ ДАДЕ ИМУНИТЕТА

Отстраненият от длъжност главен прокурор Иван Гешев обяви, че влиза в политиката със създаването на националистическо движение „Справедливост за България“. Този ход не е изненадващ, защото Гешев се подвизаваше по-скоро в политическа роля и през трите години начело на държавното обвинение, в които не свърши нищо като защитник на държавата срещу мафията. Сега обаче обещава да направи това в качеството си на политик.

Гешев възнамерява да оглави гражданско консервативно движение, основано на „християнските и традиционните български ценности“. „Целта е да си възвръщане на гордостта да сме българи и истински патриотизъм“, каза Гешев. Според обяснението му това е подкрепа за Обединена Европа, но като Европа на отечествата, а не като брюкселска „диктатура“.

Спряха ми тока, това е заговор

Съобщението Гешев направи в предварително анонсирано предаване на живо във фейскбук, което обаче прекъсна на двайстата минута, защото в студиото на „Справедливост за България“ спря тока. Когато Гешев отново се появи, около него беше тъмно, а асистентите му го снимаха от ръка с телефон.

„Не мога да повярвам какво се случва. Страхът е огромен. Аз съм от нормално семейство и явно съм бъг в системата, който явно искат да бъдат отстранен“, каза Гешев, който представи спирането на тока като естествено продължение на опита за атентат срещу него.

„Страх ги е от един човек, зад който не стоят олигарси, а шепа ентусиасти“, каза той и обяви: „Тръгвам да се видя с хората из цялата страна“.

„Ще се борим за реално възстановяване на мажоритарния избор и справедливостта, смазана от престъпния олигархичен модел“, закани се бившият главен прокурор.

През цялото време той се държеше така, все едно до онзи ден не е бил ръководител на най-овластената институция в България.

Материалът Динко ще става кмет, Гешев ще спасява България! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!