img

Лили Иванова разкри къде отива цялото ѝ състояние, и за кой е, когато си отиде от този свят

/
/
/
192 Views

Оказва се, че вече знаем къде ще отиде състоянието на Лили Иванова, или поне голяма част от него. Примата на българската естрада е създала фондация на свое име, която ще работи за популяризирането на културните и музикални постижения на България – в самата страна и в чужбина. Ще работи и за вдигането на тяхното ниво.

Това ще бъде изражение и на нейното твърдение, че Лили Иванова принадлежи на публиката си

Това ще е един начин да съхрани цялото си творчество, което вече е неизменна част от културата на редица поколения българи. Така че, фондацията от една страна ще работи и за съхраняването на нейните трудове, както и на нейното име. Всеки може да се съгласи, че тя е най-голямата поп звезда в България за всички времена.

Това е и поредното доказателство, че Лили Иванова се стреми постоянно към още и още израстване, развитие по най-модерните стандарти в целия свят.

Очакват ни редица събития и всякакви активности от културен тип – инсталации, концерти, изложби, всякакви художествени, документални и рекламни филми. Напълно очаквано ще се издават сборници, книги, всякакви печатни издания и потребителски продукти, които съвпадат с визията на фондацията.

Цялото ѝ материално ѝ духовно наследство Лили ще прехвърли на фондацията си

Тя е формулирала едно от задълженията ѝ да управлява и опазва имуществото на Лили Иванова след като си отиде от този свят – финансовите активи, недвижимото и движимото имущество, интелектуалните права и прочие.

За момента Иванова ще е изпълнителен директор на фондацията, към която ще има ѝ настоятелство, което да ѝ помага.

Материалът Лили Иванова разкри къде отива цялото ѝ състояние, и за кой е, когато си отиде от този свят е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!