img

Агресия на площадката: Възрастни жени биха майка на дете със СОП насред София, вдигало много шум! (СНИМКИ)

/
/
/
161 Views

Пореден нелеп изблик на човешка агресия се случи в центъра на София, където майка на дете със специални образователни потребности бе нападната и вербално, и физически, от две възрастни жени . Спорът възникнал заради фитнес уреди на открито на площадка в Княжеската градина в София, които според двете дами, не можели да ползват на спокойствие.

Вече има подадена жалба в полицията, а майката издирва нападателките.

„На площадката имаше две жени и един мъж, виждат се на снимките, които съм публикувала.

Направиха забележка, че един от уредите е много шумен, тъй като няма тампони. Така започна спречкването“, заяви пред Нова телевизия майката Деница Джурова. 

възрастна жена

„Госпожата започва да казва „Защо така блъскаш“? Първо тя държеше невероятно обиден тон, започва да казва на детето ми „Ти си без мозък“, споделя още тя.

На кадрите се вижда и чува агресията от страна на възрастните жени, а мъжът в един момент се намесва и защитава майката. По думите ѝ, всичко започнало предния ден, когато едната жена започнала да напада и обижда сина ѝ, а случайно минувачи ѝ направили забележка.

майка на площадката

В сряда скандалът е подновен, като възрастните жени мислели, че момчето чупи уреди. Деница пък започнала да ги снима. Така се стигнало до физически сблъсък, жените ударили майката, блъскали ли я с чанта и телефонът ѝ паднал на земята.

Джурова издирва двете жени, както и свидетели на инцидента. Ето и снимка, направена от майката:

жени нападателки

Материалът Агресия на площадката: Възрастни жени биха майка на дете със СОП насред София, вдигало много шум! (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!