img

Това ли е причината Лили Иванова да откаже да пее на Рожен? Ще се изненадате.

/
/
/
220 Views

Когато планира представление, Лили Иванова винаги се консултира първо с астролога си. Съобщението беше направено от бизнесмена Димитър Тодоранов, който преди много години отговаряше за организирането на многобройните посещения на примата.

Едно от тях беше обявено да се състои в сградата, в която се помещава Софийската опера и балет, на 14 февруари, когато е Денят на влюбените. Според Тодоранов, който тази седмица гостува като коментатор в предаването „Преди обед“, билетите за този концерт, както и за останалите прояви на Иванова, са били разпродадени светкавично.

Решението на Иванова да не свири на церемонията по откриването на поляната в Рожен беше обсъдено в предаването като една от темите.

Тодоранов се възползва от възможността, предоставена от водещите, за да разкаже за момента, в който Иванова го потърсила по телефона в десет часа през нощта няколко дни преди нейното участие и предложила той да бъде преместен в друго време. Твърди, че причината за отмяната е, че астрологът ѝ не е препоръчал 14 февруари като благоприятна дата за концерти. Според Hotnews Тодоранов изразил недоверие и обяснил защо подобно нещо никога не би могло да се случи.

В края на краищата сметка Иванова се решила да изнесе концерт и зарадвала феновете си от сцената. Всеизвестно е, че певицата, подобно на други известни дами от България, не взема важни решения, без да ги обсъди с астролога си. Иван Станчев, който вече е покойник, е предсказал, че тя ще пее до 92-годишна възраст. Публикациите определят човека, който в момента заема поста на личен астролог на Иванова, като Тодор Филков.

Материалът Това ли е причината Лили Иванова да откаже да пее на Рожен? Ще се изненадате. е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!