img

Кошмарни новини за състоянието на катастрофиралия Люпко Петрович!

/
/
/
275 Views

Бившият треньор на Левски, ЦСКА и Литекс Люпко Петрович е настанен в белградска болница в тежко състояние, съобщава Blic.rs. Според информацията, 76-годишната легенда първо е претърпял лек удар, а след това и по-тежък. Счита се, че това е причината за автомобилната катастрофа, която носителят на КЕШ с Цървена звезда през 1991 г. предизвика в Белград.

Сръбското издание пише, че пробата на Люпко Петрович за употреба на алкохол е отрицателна. Той е откаран в болница заради леките наранявания, които е получил. Там се оказало, че трябва да бъде настанен в интензивното отделение, тъй като не може да говори, а лявата част на тялото му е парализирана.

„Тъй като състоянието на Петрович е много сериозно, лекарите единствено предполагат какво се е случило. Приема се, че той е получил лек мозъчен удар и затова е направил грешен завой и се е озовал в насрещното платно. След това от страх е получил втори, по-сериозен инсулт. В резултат на това е загубил контрол над автомобила си и последвала катастрофата. Откаран е първо в спешното отделение, а след това е транспортиран в болница „Свети Сава“. Той не може да говори. Опитал е да каже нещо през нощта, но е било по-скоро инстинктивно и неадекватно. Сега е в интензивно отделение и най-добрите лекари в Сърбия се опитват да му помогнат“, твърди добре информиран източник на Blic.rs.

Полицейските служители и лекарите отбелязват, че Люпко Петрович и другият участник в катастрофата – 63-годишният Желко Ковачевич, са дали отрицателни проби за употреба на алкохол.

„Въобще не може да става дума за подобно нещо, въпреки че много бързо се появиха подобни писания. Люпко е на 76 години и въобще не става въпрос за арогантно и бързо шофиране. Най-логичното обяснение за катастрофата е объркан завой заради получен лек удар. Най-важното е, че няма загинали или сериозно пострадали при инцидента“, допълва информаторът.

Материалът Кошмарни новини за състоянието на катастрофиралия Люпко Петрович! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!