img

Какво става? Маса хора се издавиха в Гърция, издадоха важно предурпеждение

/
/
/
177 Views

На туристите, почиващи в Гърция, се препоръчва да ходят на плажове със спасители. В последните дни отново има случаи на удавени в морето. До Атина пък глобяват с хиляда евро за игра на тенис.

 

Зачестиха случаите на удавени туристи поради неспазване на предупрежденията на властите за опасни участъци в морето. В сряда за пореден ден има три жертви в различни райони на страната.

Предупреждават се предимно възрастните хора да посещават само плажове със спасители и да се избягва дълго стоене на слънце. Плуването в морето трябва да е съобразено с възможностите на всеки, предупреждават специалисти, спасили на плажа много хора от фатален край.

Педиатри пък информират, че имат много случаи на деца с различни здравни проблеми след продължително излагане на слънце.

На плажовете до Атина, популярни като атинската Ривиера, е забранено на туристите да играят тенис, защото пречат на почивката на живеещите близо до морето. Местният кмет съобщи, че глобата е 1000 евро.

Материалът Какво става? Маса хора се издавиха в Гърция, издадоха важно предурпеждение е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!