img

Емили Тротинетката направи пореден НЕУСПЕШЕН ОПИТ за самоубийство! Ето какъв!

/
/
/
271 Views

Емили Тротинетката отново опита да си отнеме живота, този път, лягайки директно на жп релсите в морската ни столица Варна. Това става ясно наскоро от самата нея, а признанието ѝ за пореден път изуми мнозина.

Трансблондинката, която наскоро лежа в ареста, разкрива, че е искала да сложи край на мъките си. „Не мога повече да живея така! Само плача и страдам. Всички мои приятелки лесбийки ме изоставиха. А аз имам нужда от любов и ласки!“, казва Емили.

И добавя, че опитът ѝ се самоубийство бил предотвратен от местни железничари, които я видели да лежи на линията и веднага повикали линейка и полиция. Пред униформените любимата на бившия културист от „Фермата“ Тихомир-Мелиса Рангелов се наложило да дава обяснения как се е озовала там и дали е било по собствено желание. С линейката пристигнал и психолог, който също провел беседа с разстроеното трансмомиче.

 

През последната година Емили неведнъж е споделяла, че е била наранявана от приятелки, а пристъпите на депресия я карали да се замисля как да напусне този свят, припомня „Блиц“. На няколко пъти дори обмисляла дали да се хвърли под автомобил на оживена пътна артерия или да легне под колелата на влака. „Бях толкова отчаяна, че исках влакът да ми отреже главата“, разкри още преди няколко месеца Емили.

Материалът Емили Тротинетката направи пореден НЕУСПЕШЕН ОПИТ за самоубийство! Ето какъв! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!