img

Потвърдено! ЛИЛИ ИВАНОВА ЩЕ ПЕЕ БЕЗПЛАТНО НА НАЙ-ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ЮЛИ! ОЧАКВАТ СЕ БЛИЗО 100 000 ДУШИ НА ОТКРИВАНЕТО!

/
/
/
129 Views

Примата на българската естрада, неповторимата Лили Иванова подкрепи каузата за изграждане на новия Паметник на обединението – Пилон „Рожен“. Голямата и обичана от поколения наши сънародници звезда ще изнесе голям концерт на церемонията по откриване на най-високото българско знаме.

Легендарната музикална звезда ще излезе на специално изградена сцена под звездното небе на Родопите на 13 юли от 21,30 ч., за да изпълни най-големите си хитове и това ще е първият в кариерата ѝ концерт на поляна.

На церемонията по откриването на Пилон Рожен очакваме между 70 000 и 100 000 души.

Най-голямата българска музикална звезда се присъедини към всички българи у нас и по света, които подкрепят създаването на монумент на българското знаме,  защото, както казват професионалисти от екипа й: „За нея единствено бъдещето е от значение!“.

Певицата, която милиони нейни почитатели свързват с „Щурче“, „Панаири“, „Този свят е жена“, „Ветрове“, „Присъда“  и още нови и нови нейни брилянтни творчески изяви, ще дари присъстващите на  Рожен с невероятните си изпълнения на живо за първи път на професионална сцена на поляна, изградена специално за уникалното патриотично събитие.

Източник: rozhen.bg

Материалът Потвърдено! ЛИЛИ ИВАНОВА ЩЕ ПЕЕ БЕЗПЛАТНО НА НАЙ-ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ЮЛИ! ОЧАКВАТ СЕ БЛИЗО 100 000 ДУШИ НА ОТКРИВАНЕТО! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!