img

„Хилене, зъбене и лигавене“: Айлин Бобева трупа хейт, забила нож в гърба на Валерия

/
/
/
27 Views

Айлин Бобева „заби“ ноктите си дълбоко в Евгени Генчев и негаласно заяви, че приятелството ѝ с Валерия не я притеснява. Моделката си изпроси целувка, а по-късно тя я отведе директно на романтична среща, на която продължи да получава целувки.

На лицето на Валерия се изписа доза ревност, но това е напълно разбираемо, защото тя и Евгени си разменят романтични писма. Айлин обаче не смята да пропуска Евгени, защото е открила приятелка в шоуто, а ние знаем, че в това шоу всичко е временно.

Междувременно срещата на Айлин протече повече от перфектно. Тя преливаше от щастие и разказа всичко пред момичетата, което обаче бе сериозна грешка, за която може сурово да съжалява.

В социалните мрежи обаче потребители пишат, че били „изтръпнали от лигавенето“ на Айлин. „Никакъв разговор, хилене и зъбене, лигавене без едно изречение. Факт – мъжете обичат лигли! Жени „мяу-мяу“, които ги четкат и им се възхищават дори на глупостит,… умни??? Неееее, искат обожание и да си избиват комплексите чрез по-глупави жени“, пише потребител, но мненията на хората преобладават в същия тон.

„Айлин още малко да се полигави и ще повърна. Толкова изкуствено говори и се държи, че граничи със нелепо. Държи се като малоумна. Тя не е там за любовта, това е театър да си вдигне имиджа.“, „Смехът ѝ докато танцуваха, едвам го изтърпях!!!“, пишат потребители.Все пак има хора, които са се насладили на романтиката, която са спретнали от шоуто. „Айлин е мечта за мен, глас, красива, чаровна, очите ѝ са невероятни, толкова е сладичка, чувство, усещане за чистота в отношенията. Невероятна .😍🥰Такова момиче е за цял живот“, смята фен на моделката.

 

Материалът „Хилене, зъбене и лигавене“: Айлин Бобева трупа хейт, забила нож в гърба на Валерия е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!