img

45-г. жена се влюби в 16-г. момче и живее с него вече 15 години

/
/
/
280 Views

60-годишната Мерилин Бътидж и 31-годишният ѝ съпруг Уилям Смит от английския град Кроули, Западен Съсекс, са отпразнували 12-ата годишнина от сватбата си и 15 години съвместен живот, съобщава „Дейли Мейл“.

Британката, която е майка на седем деца, се запознава с бъдещия си избраник през 2006 г., когато Смит е на 16 години. Тийнейджърът бил приятел с един от синовете на жената и често идвал в дома ѝ.

Според влюбените, те веднага усетили взаимно привличане, но младият мъж се колебаел дали да се отдаде на чувствата си, защото се страхувал как ще бъде възприето.

 

 

Въпреки това отношенията между тях започват да се развиват бързо и през април 2009 г. двойката сключва брак.

 

Не изпускай тези оферти:

 

Много от близките и приятелите на двойката престават да общуват с тях. Сред тях са и шест от седемте деца на Бйтидж и сега британката общува само със сина си, който е приятел на съпруга ѝ. Смит е изгубил връзка с всички членове на семейството си.

„Бяхме сме в ада. Дори и сега ни пукат гумите на колата и безброй пъти са ме наричали педофилка. Хората просто не могат да ни оставят на мира“, споделя Бътидж.

Съпрузите допълват, че въпреки всички трудности не съжаляват за избора си. „Знаех, че между нас има нещо специално. Тя беше и все още е жената на моите мечти“, казва Смит.

Сега двойката събира пари, за да заснеме филм за любовната си история. Те искат да разкажат историята си на хората и да променят отношението към двойките с възрастови различия.

Превод и редакция: БЛИЦ

Още интересни статии:

С течение на времето по пералнята се образува плака и се събира мръсотия, а главен виновник е твърдата вода, която тече по тръбите в градовете. Разбира се, би било възможно да се постави филтър, но не всеки може да си го позволи.

Можете обаче да правите редовно (на всеки 3-4 месеца) почистване на пералнята по описания по-долу начин, без при това да използвате никакви химикали!

лимонена киселина

Пригответе 4 пакетчета с лимонена киселина от 15 грама. Изсипете ги в отделението за перилен препарат и включете нормален цикъл на пране (пълен цикъл). Оставете машината да се „измие“ напълно с лимонена киселина.

Не е нужно да правите нищо друго! Пералнята сама ще измие остатъците от киселина по време на изплакване. Правете тази процедура на всеки 3 месеца, а може и по-често, ако е необходимо и ако водата във вашия район е много твърда.

Още интересни статии:

За мен това е една от онези рецепти, в които се влюбваш буквално от пръв поглед! И веднага си казваш, че ще я направиш.

А след като опитах крайния резултат, веднага разбрах, че тя ще остане в нашето семейство за дълго време, защото ястието е изключително вкусно, има представителен вид, процесът на готвене е доста увлекателен. А децата… Те бяха не по-малко възхитени от възрастните.

Тази запеканка, наречена „Торбата на балканския овчар”, е засищащо и вкусно ястие с гъбки в легло от кайма. Изглежда доста интересно и оригинално, което го прави идеално и за празничната трапеза.

Приготвянето му изобщо не е трудно, а крайният резултат определено ще ви изненада много приятно.

Необходими продукти:

600 гр. кайма
300 гр. гъби печурки
100 гр. бекон
2 глави лук
1 домат
100 гр. сирене за тост
80 гр. барбекю сос
2 суп. лъжици галета
2 суп. лъжици растително масло
сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Нарежете лука на полумесеци, а гъбите на филийки. Загрейте растителното масло в тигана и запържете лука. След като омекне, добавете гъбите, малко сол и черен пипер и запържете за кратко, така че течността да няма време да се изпари.

Свалете тигана котлона и го оставете, за да може лукът и гъбите да поизстинат.

Добавете галета и черен пипер към каймата и омесете. Вземете малко от каймата и оформете кръгла тортичка. Намокрете чаша в студена вода и я поставете в средата на тортата. С мокри ръце оформете каймата около нея, а отстрани увийте две ленти бекон.

Внимателно, придържайки чашата с кайма с ръка, я извадете. На дъното сложете една чаена лъжичка от соса барбекю сос, а отгоре сложете от плънката с гъбите.

Нарежете доматите на филийки и поставете по една върху гъбите, а най-отгоре – парче сирене.

Поставете готовите “торбички” върху тава, застлана с хартия за печене. Печете 30 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Това е всичко! Добър апетит!

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!