img

LED крушки – защо вече са навсякъде

/
/
/
147 Views

В наши дни по света се използва LED осветление, което освен красиво е и много икономично. В големите страни употребата на светодиодните лампи е масова и това е напълно нормално. Разбира се, у нас нещата не закъсняха твърде много и сега немалък брой домакинства купуват LED крушки, за да икономисат електричество и да се чувстват комфортно в домовете си.

Ако сте виждали Las Vegas на живо или по филмите и рекламите, то няма как да не ви е направило впечатление, че светлината е обхванала целия град. Всичко това е възможно благодарение на съвременните LED технологии, които направиха революция в осветлението.

Ясно е, че все още има хора смятащи светодиодните крушки за прекалено скъпи и използват уж забранените лампи с нагреваема жичка. Това обаче е грешен подход, тъй като LED лампите имат по-дълъг живот и харчат сравнително малко количество електроенергия. Всеки е длъжен да опита, за да стигне до извода, че наглед скъпите неща излизат по-евтини.

Обикновените крушки, които купуваме от магазините горят поне веднъж месечно. Ако сравним LED крушките и волфрамовите такива ще стигнем до извода, че първите са едно удобно, екологично и енергийно ефективно решение на проблемите ни. Не е необходимо да сте специалисти, за да направите преценката, че крушката с дълъг живот, е по-добрата инвестиция, отколкото онази, която гори постоянно.

Няма спор, че LED осветлението тепърва ще навлиза в България и хората ще усетят неговите положителни качества. На този етап информация за светодиодните лампи и крушки може да се намери основно в интернет, тъй като фирмите предлагащи продукта не правят добри рекламни кампании и лишават обществото от знания по темата.

Имайте предвид, че последните LED технологии идват с доживотна гаранция при крайните потребители. И ако това не е повод да се поинтересувате от този вид осветление, то не знаем кое друго може да ви накара да съсредоточите вниманието си към тях.

 

error: Съдържанието на сайта е защитено!