img

Зловещо: Руски медии твърдят, че Путин се къпе в прясна кръв, за да не остарява!

/
/
/
33 Views

„С напредването на възрастта Владимир Путин все по-често се обръща към нетрадиционната медицина“, това твърди РУСКОТО издание „Проект“.

Според журналисти от медията руският президент периодично се подлага на кървави бани.

Не изпускай тези оферти:

 

„Процедурите се извършват през пролетта. Тогава започват да растат рогата на маралите – благородни елени в Алтай. Костните израстъци все още са меки и са пълни с кръв, която се смята от някои почитатели на народната медицина за средство за подмладяване и за профилактика на сърдечно-съдови заболявания. Кръвта се източва и се налива във вана, в която се потапя пациентът“, посочи „Проект“.

 

„За животните това е мъчение, защото отрязването на рогата им причинява болка. От научна гледна точка няма доказателства, че кръвта на маралите да има каквито и да е било лечебни свойства“, допълни изданието.

Според медията руският президент е бил „зарибен“ с кървавите бани от военния министър в Москва Сергей Шойгу, роден в полите на планината Алтай.

„Освен президента на страната на въпросните съмнителни процедури се подлагат кметът на Москва Сергей Собянин и директорът на „Газпром“ Алексей Милер“, написа още „Проект“.

error: Съдържанието на сайта е защитено!