img

Страшна завист в NOVA: Ани Салич и Дойнов се хванаха за гушите, скандалът е голям

/
/
/
438 Views

Напрежение тлее между обичания тандем Ники Дойнов и Ани Салич, издават от нюзрума на Нова телевизия. Двамата новинари се счепкали преди месец заради награда. Дойнов грабнал под носа на Салич званието „Най-добър водещ на годината“, раздавано ежегодно от ръководството на медията. Екранната му партньорка се обидила, че отново била пренебрегната от шефовете си и не получила дори утешителна статуетка, макар тя да се изявява и като репортер с авторски материали, а не просто да чете новинарските емисии от аутокюто всяка вечер. Освен това Ани застава и зад социалните каузи на телевизията, за които работи усърдно и ги популяризира в общественото пространство упорито.

Въпреки това обаче Салич все пак вземала по-висока заплата от своя колега, което се отразявало добре на самочувствието ѝ. Още когато преди години взе решението да скъса с дългогодишните си работодатели в Би Ти Ви и да направи трансфер в конкуренцията, тя призна, че е получила баснословни оферти и от двете борещи се за присъствието ѝ в ефирите си медии. Журналистката с македонски нрав запази доброто си приятелство с бившия си партньор Юксел Кадриев, а с Ники в началото на съвместната им работа бяха толкова близки, че дори ходеха по почивки и екскурзии из страната заедно. Откакто обаче той се обвърза сериозно със съпругата си Петя, от която има син Марко, с Ани не са неразделни извън студиото.

На Салич ѝ се носи слава на конфликтна натура и докато беше в Би Ти Ви, бе на нож и с други колеги, сред които е адашката ѝ Ани Цолова. Двете водеха дългогодишна война коя е по-добра професионалистка от другата и непрекъснато се надцакваха, като споровете им се бяха принизили дори на елементарно битово ниво. В публичното пространство преди години бе изтекла информация за случай, в който двете се сдърпали за паркомясто пред сградата на телевизията, пише “Ретро”.

error: Съдържанието на сайта е защитено!