img

Каката на Сузанита я сложи в малкия си джоб – Александра е истинска красавица, при това – естествена (Снимки):

/
/
/
357 Views

Сузанита е известна със скандалния си имидж, който упорито гради. Но се оказа, че изпълнителката, прочула се предимно с пластичните си операции и голотиите, има по-голяма сестра, при това – истинска красавица ! Каката на певицата се казва Александра и няма нито една корекция по тялото си, естествено красива е за разлика от изпълнителката на „Луцифер и Буда“.

 

 

Александра е доведена сестра на певицата.

Рожба е на майката на Сузанита – Шенай, от предишен брак. Каката е пълна противоположност на сестра си. Тя не обича нощния живот и не провокира с голи снимки в социалните мрежи, въпреки че има какво да покаже.

Двете сестри имат прилика най-вече в лицето, макар че Алекс не се е подлагала на интервенции, писа „България Днес“.

 

Сестрата на Сузанита не е известна, защото за разлика от малолетната певица, предпочита да заляга над учебниците. В момента Александра учи в Англия мениджмънт на музикалната индустрия и събитията. Нищо чудно като завърши да поеме ангажиментите на звездното си семейство.

 

Сузанита и сестра й са много близки. Въпреки че се виждат все по-рядко, двете общуват постоянно. Когато изгря на сцената, Александра не подкрепи Сузанита за начина, по който изглежда.

„На това момиченце аз съм му сменяла памперсите, хранила съм я и съм се грижила за нея. Така че мога да я съдя, колкото искам. Не искам обаче другите да я обиждат.

error: Съдържанието на сайта е защитено!