img

Проф. Кантарджиев стяга тежка сватба за сина си, булката е прелестна

/
/
/
205 Views

Пенсионираният шеф на Центъра за заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев, който беше приютен в Столичната община, се стяга за радостно събитие, което даже пандемията не може да помрачи, пише „Марица„. 

През следващата година мустакатият капацитет ще почерпи за сватба, а младоженци ще бъдат синът му Весел и половинката му Илиана. Двамата вече имат син, а бъдещата булка е в трескава подготовка за голямото събитие. Тя вече сподели в социалните мрежи, че се е впуснала в търсене на булчинска рокля. Илиана бе засечена на обиколка в бутик за официални тоалети, но не издаде на какъв модел рокля се е спряла.

 

 

 

 

В тайна се пази и датата на предстоящото събитие, като най-вероятно младите са избрали да се вземат през лятото догодина. В края на този ноември пък първородният внук на проф. Кантарджиев, който носи името му, ще навърши годинка. Синът на професора Весел е лекар с безупречна репутация, снахата също е уважавана в лекарската гилдия.

Доктор Илиана Георгиева е завършила Медицинския университет в София и гради успешна кариера. С Весел са заедно от няколко години.

error: Съдържанието на сайта е защитено!