img

Бившата на Ицо Хазарта: Г-н депутат, къде е дъщеря ми?

/
/
/
524 Views

Христо Петров е водач на листата на „Продължаваме промяната“ в 25-и МИР – София и ако вярваме на социологията – сигурен депутат в 47-ия парламент. По-известният като Ицо Хазарта рапър е тръгнал да оправя държавата, но с години не може да се оправи със собствената си бивша жена Диана. Съдебните битки помежду им продължават с пълна сила, а в основата на раздора е общата им дъщеря – Аделина.

Диана Котева се сгоди преди месец за дългогодишния си приятел Иван в Лондон. Дввамата има 7-годишен син, но бившата на Ицо иска да поддържа връзка и с първородната си щерка. Да, ама Хазарта й е наложил пълно вето и не позволява майката на Аделина да припари до нея.

 

 

 

„Г-н депутатът подаде жалба и ми отне родителските права, без дори да ме уведоми. Няма как да знам какви са мотивите му. Цели 7 години, докато бях сама, нямаше никакви проблеми с отношенията ми с него и Ади. След като разбра, че съм срещнала друг, се промени“, разказвала е Диана.

Двамата се разделят през 2007 г. след кратък брак, който продължава едва две години. През това време между тях често избухват скандали и Диана така и не свиква с бохемския му начин на живот. Освен това твърди, че той й изневерява.

 

„Знам за случай, в който беше отишъл на секстуризъм в Германия при едно момиче българка. И двамата бяха ходили да ми избират бельо и сутиен за подарък. Представете си какво трябваше дa търпя аз.

 

Диана Котева отскоро е сгодена

 

Той имаше връзка с настоящата си жена Женя по време на брака ни. Тя беше танцьорка на „Ъпсурт“ още като бях омъжена за него. От дъщеря ни знам, че Женя е била бременна от него още докато сме били женени, и е правила аборт. Никога не съм ревнувала от нея. Той ми беше казал, че тя е гадже на Буч. Затова са постоянно заедно. И аз вярвах. Изобщо не съм се съмнявала. Ади, като ми каза, че Женя живее при тях, първо се учудих как така Буч се е съгласил на това и чак тогава загрях за връзката им“, сензационно разкри преди време Диана.

Майката беше завела дело срещу Хазарта в Съда за защита правата на човека в Страсбург заради отнетите родителски права. Той прие жалбата й за съществена, но окончателното решение все още се чака.

 

Хазарта само веднъж си позволи публично да изрази позицията си с коментар във фейсбук.

„Истина е, че за всяко дете е изключително важен контактът и с двамата родители, затова никога не би ми хрумнало да отделя дъщеря ми от майка й. През 2006-а година Диана замина да живее в Лондон, а дъщеря ми Ади – на 2 години към този момент, остана да живее с мен, и така до ден днешен. Никога не съм я спирал да се вижда с майка си – ходила е десетки пъти при нея в Англия, както и в България. Има няколко факта, които Диана пропуска при всяко свое интервю – те са и основната причина за сегашната ситуация.

 

През 2013 година Диана каза на дъщеря ми, че е обидена, задето не иска да се премести при нея в Англия, след което спря да се обажда. 4 години. Да, цифрата не е сгрешена. Това продължи 4 (четири) години – време, в което и аз, и Ади правехме многократни опити да се свържем с нея, но без успех. За 4 години единственото съобщение, което Ади получи от нея, беше: „Ти си много проста, Аделина. Трябваше да те хвърля на боклука, като те родих“, пише Хазарта в обобщение на житейските драми, в които е въведен преди 15 г.

error: Съдържанието на сайта е защитено!