img

Детето ясновидец на Индия съобщи: Краят на Ковид идва

/
/
/
620 Views

Ситуацията с пандемията от Ковид-19 ще започне да се подобрява през 2021 година, според индийския гадател Абхигия Ананд. 14-годишният тийнейджър, е популярен предсказател и астролог, в чиито думи се вслушват.

Преди година и половина той е предсказал началото на пандемията от COVID-19 и някои световни проблеми, информират световните издания. Заболяването се превърна в глобален проблем, като последните предсказания за края на 2020 г. бяха, че нещата ще се объркат в голяма степен.

Паниката, свързана с мутациите на вируса, принуди, например, Великобритания да обяви пълен локдаун. Също така се увеличиха случаите на коронавирус в САЩ и други страни.

До този момент светът ще бъде негативно повлиян от Сатурн и Юпитер, чието съединение ще доведе до болести, разрушения и дори глад сред някои народи. Възстановяването на икономиките на страните ще започне през есента.

Освен това Абхигия е отбелязал, че се притеснява от безотговорната употреба на антибиотици от населението. Организмът привиква към тях и по-късно, когато наистина е необходимо, лекарствата може да не подействат

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!