img

Койна Русева пие от зори: Майка е на три деца, но това не й пречи да се налива с алкохол по барове и вкъщи

/
/
/
287 Views

Койна Русева може да е майка на три деца, но това не й пречи да се налива с алкохол по баровете, както и в дома си в „Бояна”, научи Магазина за Новини.

От актьорските среди издадоха, че в последно време синеоката актриса съвсем е залитнала по чашката и почти всяка вечер омита по бутилка вино. Почти нямала апетит и не хапвала нищо, но вечер се наливала стабилно с алкохол.

„Тя винаги е имала слабост към хубавия алкохол, но сега чашите започват да се вдигат от обяд. Особено през лятото се отдаваше на алкохолен делириум и почти не можеше да я видиш трезва”, коментират от обкръжението на синеоката блондинка. Красавицата сама обича да афишира зависимостта си към алкохола, често на шега, но твърди, че е професионален алкохолик. С отварянето на очите си сутрин, тя се хващала за цигарата, а редом с нея понякога вървяла и чашата с уиски.

„Пияната жена е приказка, мечта”, заяви преди време в свое интервю Койна, пише Уикенд.

 

Припомняме, че неотдавна актрисата скочи срещу непълнолетните родители. Синеоката красавица се възмути от безотговорното поведение на днешните тийнейджъри, които раждат деца, без дори да помислят за последствията, научи HotArena.

В мрежата Койна се върна към своите младежки години и си спомни, че е имала съвсем различно мислене, пише „България днес”.

„Не знам, тези 18-годишни симпатяги вероятно са намерили по-рано себе си, но много се съмнявам. Животът не е стигал само до това да хапнем, да пийнем и да е…, тези три неща.

Била съм като всеки идиот тийнейджър, доста дива, но днешните млади са напълно безотговорни към децата, които правят”, споделя актрисата.

Самата тя има три деца.

Източник на новината: HotArena

error: Съдържанието на сайта е защитено!