img

Деми Мур на 58 години показа феноменално тяло-няма Фотошоп, няма надути устни и гърди! Заедно с трите ѝ дъщери са като сестри! /СНИМКИ/

/
/
/
98 Views

58-годишната актриса сподели в социалните мрежи няколко снимки на нея и дъщерите й, облечени в бански костюми, за да отпразнува работата си с марката бански костюми Andie.

 „Уместно беше, че трябваше да споделя този момент с хората, които обичам най-много“, надписа Мур публикацията си.

Деми Мур вече десетилетия наред печели сърцата на феновете и от последните ѝ фотографии става ясно, че звездата продължава да е вълнуваща.

Четирите красавици се плискат във водата, плажуват на кея, наслаждават се на слънцето на тревата и позират пред къщата, демонстрирайки както бикините си, така и страхотните си фигури. Феновете са обърнали внимание на удивителната прилика на сестрите – Румър, Талула и Скаут – една с друга и колко много приличат на родителите си.

Деми Мур и дъщерите й

Трудно е да не забележим и колко добре изглежда Деми Мур, която е изключително младолика за възрастта ѝ от 58 години.

Обикновени фенове, както и много известни личности са изразили възхищението си в коментарите. 

“Всички вие сте просто великолепни”, пише Ема Хеминг, жената Брус Уилис.

“Уау, изумителни сте, момичета”, коментира пък Гуинет Полтроу.

“Нямам думи! Ето защо сте любимите ми момичета!”, пише Бела Хадид.

Но популяризирането на марката не се случва просто така – през 2018 г. актрисата инвестира два милиона долара. Собственичката на бранда се обръща към нея в труден момент и звездата, която има афинитет към политиката на компанията и нейните дизайнерски решения, става инвеститор.

error: Съдържанието на сайта е защитено!