img

Сидеров бие алармата: Войната започва! САЩ разполагат 35 000 войници в България!

/
/
/
166 Views

Защо НАТО ще стреля по Русия от българска територия и каква още е ролята ни

Както разбраха вече и бездомните кучета у нас, до два месеца в страната ни ще се изсипят над 35 хиляди войници на НАТО, от които 28 хил ще са американци. Те идват тук с много бойна техника за да проведат най-масираното си военно учение след 89-та г. То ще продължи цели два месеца – през май и юни. Разрешението за тези учения е подписано от Каракачанов, който употреби мандата си освен да разпродава имоти и да продава паспорти, главно да се хареса на американците, да избели биографията си на ДС-ченге и те да го заобичат заради подаръка от 3,5 млрд. лв. под формата на поръчка за самолети на чертеж. Ученията на НАТО-2021 са одобрени от предишното НС, но вие не се съмнявате , че и сегашното щеше да направи същото, нали?

Коментирах вече странното отсъствие в българското политическо и медийно пространство на темата за военното напрежение в черноморския регион. Няма и как да е другояче, като се има предвид, че и предишната власт на ГЕРБ се контролираше от US-амбасадата на ул. „Козяк”, а сегашната – „нова” власт дори – двойно повече. На днешния политически елит на България е абсолютно забранено да коментира геополитическите игри на колониалния ни господар САЩ. А военните учения през следващите два месеца са именно част от геополитическата игра на САЩ.

И тази игра е икономическа, не толкова военна. Защо именно сега в тия следващи 6-7 седмици САЩ ще дрънкат оръжия срещу Русия от наша територия и от акваторията ни в Черно море? Ами защото точно в този период се очаква да завърши строежа на Северен поток. Вашингтон положи много усилия да го спре, но нуждите на Европа са си нужди и те от заповеди на големия брат не се променят.

През 2019 г. потреблението на природен газ в Европа е било 390 млрд. кубометра. Повече от половината от тях – 210 млрд. кубометра са доставени от Газпром. Според експертите от западноевропейските газови компании Стария континент се нуждае от още 300 млрд. кубометра, които сега не достигат. Затова и Северен поток има своите горещи защитници, най-вече в Германия, но и в други важни държави на ЕС. Въпреки яростното скърцане със зъби на Вашингтон, който на живот и смърт пречи Русия да е част от европейското икономическо пространство.

В същото време в Норвегия запасите от газ намаляват прогресивно, а в Дания, която спря преминаването на руските тръби през свои води, газовите запаси съвсем свършиха. Датското находище „Тайра“ е напълно изчерпано и вече има коментари, че Дания скоро ще отмени блокирането на Северен поток, защото започна да получава руски газ през Германия.

Какво да се прави в тази неприятна за САЩ ситуация, пита се мозъчния щаб във Вашингтон? И стига до неоригиналния, но вече изпробван метод – САЩ да създадат военно напрежение близо до Русия, вследствие на което Москва да бъде провокирана и въвлечена във военни действия. А сетне САЩ, а после и света да я заклеймят като агресор. Така американците се надяват да спрат европейските гласове в защита на Северен поток.

И ето ти ги НАТО-вските учения „Defender Europe 21”. Разбира се, никой не вярва, че САЩ искат наистина да се бият с Русия.

Целта на янките е друга – провокация от чужда територия и с чужди ръце, която да накара руснаците да ударят с хиперзвуковите си ракети по чужда територия или дори да навлязат там. Световните медии вече са готови и чакат да зареват в един глас: „Руска агресия!”. Васалните държави на САЩ от ЕС ще са принудени да заклеймят Русия като агресор, а финалът на Северен поток ще се отложи за незнаен срок от Европарламента и Еврокомисията.

И ето го въпросът, който ни засяга пряко – предвидили ли са янките чуждите ръце, вадещи горещите им картофи да са български? Отговорът е да. България е американска колония с 4 техни военни бази на своя територия. Целият й политически елит е напълно подчинен, контролиран и работи здраво за американския интерес. Нямайте съмнение, че в сценария за военна провокация срещу Русия е предвидено и българско участие – все пак играта е на наш терен.

При един евентуален руски ракетен удар по България, актуалното правителство, подписало решението за участието ни в този конфликт, ще го отнесе по пълната процедура. Сега разбирате ли защо никоя от парламентарните партии не иска да прави правителство и всички те воглаве с американския агент Румен Радев бутат лъика Слави да съставя кабинет.

Днес и през следващите 2 месеца повече отвсякога е жизнено важно да сме будни граждани, а не хипнотизирани зомбита с намордници. Skandalno.net

Волен Сидеров

error: Съдържанието на сайта е защитено!