img

Каракачанов скочи безпардонно: Слави, ще ти скъсам г*за

/
/
/
244 Views

Тежката предизборна кампания доведе до постигането на нови висини в публичната и политическата комуникация:

„Слави, ще ти скъсам г*за“ е посланието за финал преди вота в неделя на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов към председателя на Има такъв народ Трифонов по повод интервюто на Дългия, дадено пред „Льо Монд“ вчера.

В декларация шефът на воеводите обяви, че шоуменът искал да въведе безкрайна ЛГБТИ политика у нас.

„Слави Трифонов се кани брутално да излъже избирателите си, а и всички българи. Зад фасадата на балканския мачо се крие явно тежка политическа травестия. Колкото и да се снима в софтпорно музикални клипове и да демонстрира черни джипки, Слави разкри истинската си същност. А тя явно клони към ЛГБТИ плюс безкрайност.“

Пред френското издание „Монд“, цитирано от български медии, Слави директно призовава Европейския съюз да се превърне в една държава, за да може да се попречи на хора като Орбан, твърди Каракачанов.

А тълкуванието му е следното:

„И забележете – поводът е законодателството на Орбан срещу джендър пропагандата и то с фокус децата. Наред с поредните коленопреклонни излияния в стил „НАТО и ЕС са водата и слънцето“ Трифонов явно вече е възприел и джендър ценностите.

Пита се: този човек ли ще управлява страната ни? Този, който за благословията на западняците е готов да обърне резбата? Засега политическата. И да предаде без бой суверенитета на страната. Безусловно.

В такъв момент разбираме дълбокото послание в творчеството на Слави и компания: в знаковото им парче „Ще ти скъсам г**а“.

Поздрави, Слави!“

Миг нюз

error: Съдържанието на сайта е защитено!