img

Андрей Арнаудов показа сина си, аудиторията е очарована от приликата им

/
/
/
126 Views

Андрей Арнаудов забегна на почивка на родното Черноморие заедно с половинката си Емануела Толева и на сина си. Кадрите, които сподели в мрежата, безспорно впечатлиха аудиторията.

Освен с красива жена, Андрей Арнаудов може да се похвали и с умалено свое копие в лицето на тригодишния си син. Малкият вече е почти голям мъж и както изглежда, много прилича на татко си. И определено е щастливо детенце, което може да се похвали с щастливо детство.

Тримата почиват на морския бряг. По всичко личи, че водещият е избрал да съчетае ваканцията и с възможността да движи работните си ангажименти от България. Така, докато събира тен на плажа, той може винаги да е в час какво се случва и в работата. И ако се наложи, да се прибира на прибежки в София.

Не само хлапето събира погледите. Внимание заслужава и младата жена на Арнаудов. Емануела Толева е бивша спортистка и модел и това определено ѝ личи. Понастоящем хубавицата се изявява като телевизионен редактор.

Наследникът им носи традиционното българско име Васил. Момченцето вече е на три години и както показват и кадрите, прави чудесна компания на майка си и баща си. И ако се вярва на снимките, определено се е метнало на баща си.

В края на юни пък родителите му отново имаха възможност да отскочат до морския бряг, коментира още tialoto.bg. Тогава двамата пореха вълните с яхта и също побързаха да се похвалят пред широката аудитория.

За момента семейството се наслаждава на лятото и чудесното време за плаж в България. Дали смятат да отскочат някъде в чужбина, засега не се знае. Но така или иначе най-вероятно ще разберем с топли-топли фотоси в социалните мрежи.

error: Съдържанието на сайта е защитено!