img

Бивш тираджия: Рашков, помагай! Корумпирани ченгета ми съсипаха живота

/
/
/
247 Views

Бивш тираджия се свързал с в. „Марица“, за да потърси съдействие от служебния вътрешен министър Бойко Рашков. Кехам Минасян твърди, че „корумпирани ченгета и разни бизнесмени“ са съсипали живота му, като разрухата продължава и към днешна дата. Заради всички драми, които са му се случили, Кехам е без дом, без пари и без семейство.

Кехам Минасян е на 61 години. По професия е тираджия. Бивш. Твърди, че още от ученическите му години започва ефективен тормоз срещу него и родителите му, след което върху семейството, което създава, като продължава и до ден днешен. От няколко години Кехам спи в колата си, тъй като няма собствено жилище. Принуден е и да разчита на приятели, които да му подават по някой лев, за да оцелява ден за ден.

Смята, че докарването му до просешка тояга е в резултат на тази над 40-годишна репресия срещу него, упражнявана от бизнесмени, работодатели и милиционери. Кехам разказа, че е продал всичко, с което е разполагал, за да оцелее физически.

 

Другото, като магазина му за хранителни стоки, който отворил, и наследствените тапии от баща му, са му насилствено отнети. Минасян иска помощ от служебния вътрешен министър Бойко Рашков, който е единствената му надежда животът му да тръгне нормално, без да е жертва на системата, и да вижда регулярно детето си, което е аутист.

error: Съдържанието на сайта е защитено!