img

Опустошителна загуба за Райна – семейството ѝ потъна в траур (Снимки):

/
/
/
241 Views

Райна , една от най-усмихнатите музикални звезди на родната сцена, потъна в траур . Най-неочаквано изпълнителката на поп фолк и фолклорни песни загуби най-близкия си човеск – майка си Бояна Терзийска , научи ПИК.

За трагедията, сполетяла семейството, съобщи самата Райна в социалните мрежи.

 

От публикацията й не стана ясна причината за смъртта на Бояна .

Райна Терзийска майка

Колаж: ПИК

“Мила майко, майчице! Красивата ми майчица… Господ реши, че си направила достатъчно добро за този свят, и днес реши, че е време да те прибере при “себе си”… Не искахме да те пуснем, но кои сме ние пред неговата воля, а и може би той има по-добър план за теб… Толкова силно вярвам, че ще бъдеш на по-добро място, където ще те чакат всички обичани от нас хора, които през годините “отлитаха” натам.. Домът ни опустя, а очите ни те търсят във всичко, което си докоснала, създала…

Мила майчице, ти се освободи от болката, сега “лети” спокойна, защото ние ще бъдем хората, които възпита и отгледа с толкова любов и всеотдайност и няма да те посрамим… Толкова много боли от загубата, че се изпълвам с безсилие.  Само, че мамо, заради теб ще се опитвам да бъда силна и заради теб ще продължа… Много ще ни липсваш, много!… Прегърни всички “наши” горе, целуни и любимите ни “момченца”, а може би вече го правиш?!… Много те обичаме, мила мамо!”, написа разбитата емоционално певица.

От 2017 г. насам периодично съдбата поднася на Райна тежки изпитания. Въпросната година тя се сбогува с минипинчера си Драгон, към когото бе изключително привързана. През 2020 г. почина и другият домашен любимец на певицата от същата порода – Карпуз.

error: Съдържанието на сайта е защитено!