img

Мария ще вземе фамилията на новия си мъж – вече гледа децата му (Снимки):

/
/
/
331 Views

Преди броени дни поп фолк-фурията Мария разкри кой е мъжът до нея и оттогава не спира да се хвали за връзката им. Месеци наред миньончето криеше името на любимия си, но сега е готова да го извика на целия свят и да заяви пред всички силата на чувствата си.

“Всеки ден си пожелавам това да бъде мъжът до края на моя живот!”, споделя Мария пред “България Днес”.

В отговор на всички клюки по адрес на новата й връзка, певицата разкрива истината от първо лице. 

Мария и Мирослав

Мария, която в последно време загатна за присъствието на специален мъж в живота си в своите профили в социалните мрежи, разкри името на загадъчния си любим. Певицата споделя, че мъжът на живота й се казва Мирослав , без да уточнява с какво се занимава и каква е фамилията му.

“Ние няма от какво да се крием! Намерих мъжа на своя живот и той се казва Мирослав! Живеем заедно!”, признава певицата пред вестника.

Мария разкрива, че вече се чувства достатъчно спокойна и връзката й е напълно осъзната. Не обръща внимание на хейтърите, напротив, пожелава им някога да могат да изпитат любов като нейната.

Мария влюбена

“Общо имаме три деца и ще им се радваме. Аз съм обичлив човек и това не е тайна. Ангажирана съм с децата. Горд родител съм на умно и възпитано дете и смятам, че мога да бъда полезна и съм приела всичко около него като част от него и мен. Всичко ни е общо”.

Докато говори за любовта си, изпълнителката звучи изключително окрилена. Разказва, че е живяла в много лишения в личен план и стига до заключението, че е крайно време да си позволи да изживее щастието си. Макар да не споделя от колко време са заедно и как точно са се запознали с Мирослав, Мария казва, че за пръв път е изключително доволна и спокойна в отношенията си.

Певицата, която неотдавна отбеляза 20 г. на сцената, разказва, че е приела всички позитиви и негативи на известността си. Решението й да слезе от сцената, което взе миналата година, е обмислено.

Мария нов мъж

“Реших, че е крайно време да отделя за себе си и дъщеря ми време, което не може да бъде заменено нито с материалното, нито с каквото и да е друго. Ще бъда напълно откровена – аз съм една от жените в България, която е имала възможността да живее всякак. Горда съм с живота си назад, с дъщеря ми, с постиженията си.”

Връщайки времето, в което е активна на музикалната сцена, Мария признава:

“Жертвала съм себе си, семейството си, детството на Марая… Стигнах до заключение, че на 39 г. на мен не ми остава нищо друго, освен да се наслаждавам на всичко назад. Моята истина е, че в бързането всеки ден с ежедневните си задачи и казуси жертваме собственото си време. Оттук насетне искам само да сме здрави. Не гоня максимума от живота си, защото това води до пороци и по-лошото – до нещастие.”

Въпреки че в продължение на две десетилетия прави едни от най-големите хитове в попфолка, Мария взима решението да спре активната си кариера. Не поема ангажименти. Участията й в клубовете остават в миналото.

“Отдала съм се на личния си живот. Не планирам нови песни и клипове. Достатъчно съм дала от себе си. Радвам се, че Цвети Янева ми подари последната песен, която изпях. Оттук насетне много лекичко ще действам. Ако има нещо, което е много красиво и интересно, ще се възползвам”, говори Мария за музикалните си планове.

error: Съдържанието на сайта е защитено!