img

Ето ги скъсаните дънки за 3 бона на Лили Иванова, за които цялата Мрежа говори (Снимка):

/
/
/
327 Views

Легендата на българската сцена, Лили Иванова , планира триумфално завръщане тази есен с грандиозно турне. Примата отлагаше дълго време изявите си заради пандемията, но сега е решена на всичко, за да се срещне с публиката и верните си фенове.

Малко преди старта на изявите ѝ певицата си подари нова фотосесия , която обаче стана повод мрежата буквално да “бръмне” – на снимките Лили се появи със скъсани дънки , за които е броила около 3000 лв , предават от “Марица”. 

Лили Иванова дънки

Облеклото е на световен бранд, както и тениската, която цена варира около два бона. Якето, което е сложила отгоре, пък може да бъде закупено за 4000. Скъпите покупки, които звездата прави, не изненадаха феновете, тъй като тя не прави компромис с начина, по който изглежда. В светските среди още от сега започнаха да се водят залози колко ли пари ще хвърли Лили за тоалети по предстоящото си турне.

Иванова започва своята обиколка из страната на 3 септември във Варна, като ще премине през Пловдив, Бургас, Велико Търново, Шумен и Русе. Финалът е запазен за столицата, където примата ще вдигне публиката в НДК на крака в три поредни вечери, пише “Телеграф”.

error: Съдържанието на сайта е защитено!