img

Убиецът на Георги Илиев ликвидиран 48 дни след смъртта му (Нови подробности за разстрела на Главния)

/
/
/
1033 Views

Георги Илиев е бил ликвидиран заради лично дело, а не бизнес отмъщение.
Убиецът на Георги Илиев е бил ликвидиран 48 дни след разстрела му. Това разкри пред България днес Йордан Спасов – част от личната охрана на Главния в последните 10 години от живота му.„10 години бяхме заедно. След смъртта му от организацията направихме разследване за убийството. Нещата, които излязоха, са свързани с Васил Арараски – Райко Кръвта. Това, което разбрахме, е, че извършител е този господин от съседния град (Перник – бел.а.), който приключи непосредствено след това житейския си път.

Става въпрос за лични отношения, не за пари. Свързано е с отстраняването на неговия приятел Васил Горчев- Кьоравия“, разкрива Йордан Спасов.

Васил Арарски, станал по-известен като Райко Кръвта, бе ликвидиран с автомат в центъра на родния си град Перник само 48 дни след убийството на Жоро Илиев. Според приближени на Главния именно висаджии го ликвидират като отмъщение за убийството на боса им.

По повод 13-ата годишнина от разстрела на Главния десетина човека от Спортен клуб по борба „Васил и Георги Илиеви“ ще отидат до църквата да запалят свещичка в памет на висаджийския бос, разкрива и бившият треньор на Жоро Илиев – Стойчо Иванов. Мъжът е категоричен, че след убийството му са се тиражирали десетки версии кой и защо е поръчал Главния, но той самият не е правил разследване на мократа поръчка. С насмешка приема и слуховете, че Жоро Илиев не е мъртъв.

„Не вярвам да е жив, видях го с очите си, а и той не беше такъв човек, да прави такива инсценировки да се покрие“, категоричен е треньорът Иванов.

„От време на време засичам майка му – леля Венка, на улицата в Кюстендил, но вдовицата му Мая Илиева не съм виждал от погребението му“, разкрива още треньорът.

error: Съдържанието на сайта е защитено!