img

Паскалева разкри коя жена е връзката между „тайния“ свидетел срещу Борисов и Васил Божков СНИМКИ

/
/
/
652 Views

Журналистката Калина Паскалева разясни „каква е връзката между „тайният“ свидетел срещу Борисов – Илчовски – и Васил Божков“. Това тя направи чрез пост в личния си фейсбук профил.

Освен това Паскалева публикува и много снимки, доказващи думите й.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес се появиха шокиращи разкрития за „свидетеля“ на Манолова, който знае всичко за Борисов. Малко след това лично премиерът в оставка Бойко Борисов коментира казаното от Илчовски, който вчера неочаквано се появи на заседание на комисията за ревизия на управлението на ГЕРБ.


Светослав Илчовски

„Първо ще започна с молба до родната полиция да ме наглежда с особено внимание, защото не съм особено сигурна дали няма да ми се случи нещо лошо в следващите месеци“, така Паскалева започна поста си.

Ето какво още пише журналистиката за „тайния“ свидетел на Мая Манолова (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Кандидат-депутатката от партията на Васил Божков – Мария Димитрова е близка приятелка с Йоана, майка на децата на Камен Лозанов, който е много близък семеен приятел на “тайния” свидетел срещу Борисов – Илчовски, който пък вчера Мая Манолова показа и всички медии се “избиха” да цитират относно шкафчета и кюлчета. Всички замесени са от Плевен – познаваме се лично повече от 10 години.


Кандидат-депутатката от партията на Васил Божков – Мария Димитрова

Не мога и няма как да разбера защо НИТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ НЕ ПОКАЗА ТАЗИ ВРЪЗКА НА ИЛЧОВСКИ – имат достатъчно общи снимки в социалните мрежи.

Аз задавам само един въпрос и той е следният: КАКВА Е ВРЪЗКАТА МЕЖДУ “ТАЙНИЯ” СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ БОРИСОВ – ИЛЧОВСКИ – И ВАСИЛ БОЖКОВ?

Прилагам снимков материал, който ясно показва близки отношения, които провокират много въпроси“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

error: Съдържанието на сайта е защитено!