img

Системата ни убива: Стъки, времето в което цуцаше субсидии СВЪРШИ!

/
/
/
236 Views

От „Системата ни убива“ изригнаха остро срещу Станислав Недков-Стъки, който на 5 май в 10,30 часа организира протест пред Президентството.

Организирал бил протест срещу Президента!?

И защо ще протестираш с твоите „безплатни мъжаги“, бе Стъки?

Тя тази работа не е за мускули. За тази работа се иска акъл, а не пари. Акъл, с който да прецениш ситуацията и да проумееш, че връщане назад няма и времето, в което ти цуцаше субсидий и „заработваше“ за някое дофинансиране, защото си много добър в подмазваческата професия, СВЪРШИ. Кой намазал, намазал.

Някои ще връщате, а други ще си и платите, за това, че мислихте единствено за собственото си благополучие, оцеляване и забогатяване, а не виждахте мизерията на другите. Даде ви се, а сега виете от мъка, на кого ви оставя бащицата. Сиротни, недолюбвани и убити духом ще шетате по коридорите на съдебната власт. Още малко остана.

Ние за какво мислите, че се борим? Да не очаквате, че ще ни уплашите и че ще се приберем изплашени от вашата визия? Та ние няма какво да губим, но вие явно губите почва под краката си, когато си помислите, че за нищо не ставате и че не бихте оцеляли в свят, в който Борисов го няма. Той създаде пиедестал за простотията, а вие хорА ще играете, за да убиете чалгата. Колко интелектуално!

А случайно да забелязахте, че хорА се играят от един месец, от хОра, които искат финансиране, също като финансирането на федерацийката ти, Стъки?

Не, нали?

Е, убити сте!

Само едно не става ясно. Така ли се раждате – мъртви, или покварата действа безпроблемно при хора и лелки, които са загубили ценностите си някъде по пътя???

Източник: Новинарник

error: Съдържанието на сайта е защитено!