img

Владо Пенев: Ужасна болест! Ако кажа къде се заразих от К-19, всички ще се уплашат

/
/
/
2055 Views

Този вирус съществува и е страшен. Призовавам всички да спазват правилата. Ние не знаем как се лекува. Toва заяви за Нова тв актьорът Владо Пенев, който 26 дни се е борил с коронавируса.

 

„Според лекарите моята зараза е била една от най-леките. Това, през което преминах, е възможно най-лекото за моята възрастова група. Въпреки това имаше една седмица в началото, която за мен бе ужасно мъчителна“, разказа той.

„Моля ви, хора, внимавайте. Колкото и да бе леко, бе доста неприятно“, уточни актьорът.

„По-възрастните хора с хронични заболявания, какъвто съм аз, е важно да се опазят и да не се заразят, защото не се знае как ще протече болестта“, добави Пенев.

„Заразих се, защото бях с мръсни ръце. Не можах да се измия, въпреки че съм много стриктен. Засърбя ме мустакът и се почешах“, каза той.

„Не искам да казвам къде бях, защото ще уплаша хората. В никакъв случай не е по време на снимките на „Откраднат живот“, защото те са перфектни. Там се работи изключително и само по правилата. Моите адмирации към продуцента Евтим Милошев и всички замесени“, заяви актьорът.

Той добави, че и в театъра не се е заразил. „На друго място е. Може да се случи на всеки“, каза Пенев.

„Вярвам, че съществува този вирус и е страшен. Призовавам всички да спазват правилата. Ние не знаем как се лекува. Стимулираме организма да се справи сам. Повечето лекарства, като махнем антибиотиците, са имуностимуланти“, уточни той.

error: Съдържанието на сайта е защитено!