img

Алисия смени силикона, гърдите й ще се пръснат… СНИМКИ 18

/
/
/
1003 Views

Фолкпевицата Алисия никак не си губи времето и използва доста ползотворно времето на криза, когато почти всички изпълнители си седят по домовете и се молят да им падне някое участие. 

Вакарелската звезда реши да използва принудителната почивка за разкрасителни процедури и смяна на стария силикон. Преди няколко вечери тя направи взривяваща премиера на новите си цици, които на няколко пъти тръгваха да се показват от ефирмата бяла рокля.

Още с излизането си на сцената, почитатели на Алисия затаиха дъх и впериха погледи в наедрялата й гръд.

От снимките също се вижда, че позалязлата звезда е увеличила кубиците.

Алисия разичташе и на цепка до пъпа, за да може да покаже и стегнат бедър, тъй като в последно време на изпълнителите от лекия жанр им става все по-трудно да задържат аудиторията си и се наблздава едно завръщане към 90-те години. И не говорим само стилово, но и визуално.

Всички започнаха да се събличат и да показват гола плът и разчитат на този коз за участия, тъй като отдавна никой не се интересува какво пеят. Още повече пък от Алисия, която стана популярна с помощта на Николета Лозанова и Валери Божинов, след което се хвана като удавник за сламка за Ники Михайлов и опита с още няколко скандални мъже да задържи вниманието върху себе си.

Сега пък не спира да прави дуетни песни с по-актуални от нея имена, надявайки се, че ще влезе в някоя музикална класация.

 

error: Съдържанието на сайта е защитено!