img

Истината! Ето защо изгониха Алекс Сърчаджиева от „Игри на волята“

/
/
/
1427 Views

Алекс Сърчаджиева вече няма да е част от „Игри на волята“.

Актрисата е била отстранена като водещ на риалити шоуто, а на нейно място наесен ще гледаме двама водещи. Продуцентите вече са провели кастинга и са избрали две известни лица – мъж и жена. Имената им засега се пазят в тайна.

Според столичен седмичник причината да свалят Алекс от екран е в това, че актрисата е била водещ в няколко други риалитита като „Денсинг Старс” и „Вип Брадър” и с така се е появила известна умора у зрителите.

Всъщност още докато вървеше първият сезон на „Игри на волята“, фенове на риалитито остро критикуваха представянето на Алекс. Според тях крехката й натура не подхожда на подобен формат, а и като водеща стояла вяло пред камерата и често преигравала.

Въпреки че от предаването се опитваха да я наложат с позитивни оценки за представянето й, зрителите останаха с лош привкус. В официалната страница на „Игри на волята“ във Фейсбук 80% от коментарите относно Алекс бяха негативни.

В крайна сметка от предаването преценили, че Сърчаджиева може да навреди на рейтинга тази година и избрали лица с повече опит. Кои са те, предстои да разберем.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!