img

Никой не вярва, че тези красиви деца са близнаци! Историята, която удиви света (Снимки):

/
/
/
541 Views

Природата е невероятен творец! Виждаме доказателствата всеки ден около нас, но историята, която ще ви разкажем днес, е наистина удивителна! Тя е за братче и сестриче , които обаче са толкова коренно различни , че никой не може да повярва, че са близнаци.

близнаци черно и бяло

Въпреки различията, връзката помежду им изглежда наистина възхитителна!

Шансът да се родят близнаци с различен цвят на кожата е 1 на 500. Дори тази вероятност да ви се струва много малка, да родите близнаци с различен цвят на кожата, очите и косата изобщо не е невъзможно.

Именно такава огромна изненада се случва на Джудит Нвокоча, когато през 2016 г. ражда необикновени близнаци: „Спомням си, че първоначално си помислих, че медицинската сестра ми е подала грешното бебе“.

близнаци различен цвят

Малката Качи има рядък случай на албинизъм – т.

нар. окулокутанен албинизъм тип 2, което е наследствено състояние, при което хората не произвеждат достатъчно меланин и това се отразява на външния им вид, главно на очите, кожата и косата. Едно на всеки четири деца има шанс да бъде засегнато, когато и двамата родители са носители на гена на албинизъм.близнаци албиноси

Въпреки албинизма си, освен че кожата ѝ е по-чувствителна към слънцето и се налага да носи очила поради малко по-лошото си зрение, Качи е напълно здрава за радост на родителите си.

братче и сестриче

Джудит Нвокоча е родена в Нигерия, но живее в Канада и работи като фотограф, а през 2019 г., когато близнаците са на 3 години, създава профила @black_n_white_twins в Instagram и започва да документира ежедневните приключения на Камси и Качи.

Камси и Качи

Нормално е да се предположи, че хората трудно вярват, че Качи и Камси са близнаци. Но въпреки че Качи често привлича вниманието, Джудит не позволява това да я сломи. Всъщност една от причините да прави толкова много снимки на Качи и Камси е, защото иска да докаже на дъщеря си колко е красива.

невероятни близнаци

Джудит публично говори за това колко благословена се чувства с тези две прекрасни деца и споделя, че въпреки че изглеждат много различни, в много отношения си приличат и връзката им става все по-силна с всеки изминал ден.

близнаци различен цвят

Историята на Качи и Камси, които вече са на 4 години, е истинско свидетелство за поговорката, че нашите уникални различия ни правят специални!

невероятни деца

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!