img

Мъж изпрати SMS на жена си, вместо на любовницата, и се случи нещо шокиращо

/
/
/
624 Views

Някои казват, че любовта живее три години. Но героят на днешната ни история разби на пух и прах това твърдение.

Той и съпругата му са заедно от 35 години. А когато бракът им бил пред разпадане, едно съобщение, изпратено до грешния човек, променило абсолютно всичко.

Виктор и Марина се запознали още в училище. Почти веднага, след като завършили, двамата се оженили. Първите 20 години от съвместния им живот минали като миг. Но после дошла кризата в отношенията.

Страстта отдавна била изчезнала, а на нейно място се настанил навикът. Виктор започнал да възприема Марина като добър приятел. В един момент той и съпругата му дори решили да спят в отделни спални.

На поредната годишнина от сватбата Виктор нямал никакво желание да се прибира вкъщи. Той знаел, че жена му ще е сложила масата, ще е облякла най-хубавата си рокля и ще го чака да се прибере. Вместо да бърза за вкъщи обаче, той си измислил неотложна работа, за да остане по-дълго в офиса.

Когато свършил всичко, той решил да се отбие до магазина за цветя, за да купи на жена си букет от любимите й лилии.

“Какви красиви цветя”, с усмивка казала една от клиентките в магазина.

Виктор погледнал непознатата и останал без думи. Това било любов от пръв поглед.

“За вас са”, казал той и подал букета на красавицата, пленила сърцето му.

Всичко между двамата се случило много бързо. Тя се казвала Ирина и била по-млада от него с 10 години. Виктор бил привлечен от любовта й към живота, авантюризма и жаждата й за нови впечатления и емоции.

Ирина пътувала много, обичала екстремните спортове и не я свъртало на едно място. Тя била пълна противоположност на спокойната му и скромна съпруга Марина, която винаги поставяла семейството на първо място.

Ирина не искала да се омъжва, а Виктор не планирал да се развежда. Те просто се забавлявали и си прекарвали добре заедно.

Мъжът старателно криел новата си връзка. За него Ирина била просто мимолетно забавление. Веднъж дори се хванал да мисли, че ако в младостта си, преди да срещне Марина, се е запознал с любовницата си, пак не би се оженил за нея.

Всичко това, защото Ирина била егоистична, своенравна и свободолюбива. А Марина… Тя била любяща, грижовна и готова на саможертви. Идеалният пазител на семейното огнище.

Една сутрин Виктор не успял да се свърже с Ирина и решил да й изпрати SMS. “Беше приказна нощ”, написал той. Натиснал бутона за изпращане и с ужас видял, че съобщението е изпратено до жена му.

Минути по-късно се обадила и Марина. С притеснен глас тя попитала дали всичко е наред. А Виктор започнал да обмисля какво да й отговори.

“Да, скъпа, просто днес сънувах нашата нощ”, измрънкал неверният съпруг. Оправданието било безумно, но той просто не можел да измисли нещо по-оригинално и правдоподобно.

Същия ден Виктор решил да се прибере от работа по-рано. А у дома го чакала голяма изненада.

Няма да се впускаме в детайли, защото отношенията между него и Марина, са нещо много лично и интимно.

Ето как съпрузите, живели заедно няколко десетилетия, започнали втория си меден месец. И най-важното – Виктор веднага се разделил с любовницата си. /jenata.blitz.bg

error: Съдържанието на сайта е защитено!