img

Мишо Билалов беснее: Орлин Горанов ми взе шоуто

/
/
/
1073 Views

Бившият Мистър „Стани богат” Михаил Билалов е бесен на Орлин Горанов, който само след няколко дни ще блесне от тв екрана в новото шоу „Последният печели”. Тъй като новото предаване, което ще води топ музикантът е в същия формат и реално замества предишното, актьорът бил бесен, че друг ще получи звездната слава.

Шоуто „Стани богат” бе спряно през есента на миналата година заради невъзможността на бюджета на телевизията да поема огромните разходи на предаването.

Говори се, че самият Билалов искал огромен хонорар за всяко предаване с аргумента, че това е европейско предаване и е нормално да се дават подобаващи хонорари. Слухът спряга суми от порядъка на 3 000 лева на предаване.

За разлика от колегата си по сцена, Горанов бил далеч по-скромен. Щедрият музикант нямал навика да се пазари и приел сносно заплащане, което обаче е далеч от мащабите на исканото от Билалов, разказват запознати с историята.

„Последният печели” се води във формат забавно-развлекателно семейно шоу и ще радва публиката с познавателни въпроси и игри. Ще участват трима играчи. Предаването ще е в три кръга, в които участниците ще отговарят на въпроси от различни сфери на познанието. Както в „Стани богат”,  и  предаването на Горанов всеки въпрос ще носи различен брой точки. След края на всеки кръг ще отпада по един участник, а победителят ще печели правото да се състезава и в следващия епизод и играе, докато някой друг не успее да го победи.

Зрители и фенове на звездата са убедени, че Горанов ще е перфектен на тв екрана, както и на сцената.

error: Съдържанието на сайта е защитено!