img

Изненада! Ваня Щерева се омъжи на рождения си ден за младок СНИМКИ

/
/
/
896 Views

Ваня Щерева обича изненадите, особено когато са лични, страстни и свързани с много любов. Потвържденията греят от профила на актрисата в социалните мрежи, където тя показа нещо вълнуващо.

Наскоро Ваня отпразнува с шумно и весело парти своя 50-годишен юбилей, но редом с това за първи път показа и новата любов в живота си в лицето на симпатичен младок. Двамата изглеждат несъмнено много влюбени, а плановете им за съвместен живот явно са доста сериозни, защото всъщност купона за рождения ден на актрисата е и момента, в който тя казва завестното “да” на мъжа до себе си.

Изненадата разтърси от вълнение последователите на Щерева в социланите мрежи, които бяха като същисани от неочакваната радостна новина и веднага я заляха със серия от пожелания. На въпрос “Како, да не се омъжи?”, зададен от колежката й Виктория Терзийска или Вики от “Мастило”, тв водещата Ирина Тенчева отговаря с красноречивото “Да”.

От фотосите на Ваня Щерева става ясно, че сватбеното и рожденото парти е било в с. Левски, близо до Пазарджик. Сред гостите са Руши Виденлиев, Диана Добрева и Виктор Калев. Локацията е любима на дъщерята на актрисата – младата певица, актриса и художничка Мила Роберт./show.blitz.bg

error: Съдържанието на сайта е защитено!