img

Емо Чолаков остана без работа

/
/
/
804 Views

Емо Чолаков остана без работа. Бившият синоптик е прокуден от Нова тв, защото няма да има втори сезон на предаването „Един за друг“. Миналата година гологлавецът официално обяви, че се оттегля от екипа на времето в Би Ти Ви, изненадващо подписа договор с конкурентната Нова телевизия, където водеше риалити формата за влюбени двойки.

Макар предаването да регистрира добър рейтинг и да предизвика зрителски интерес, от медията решили да не правят втори сезон, съответно Емо отново изпаднал извън борда на тв екрана. От първото издание на „Един за друг“ той успя да прибере солиден хонорар от 30 хиляди лева, с които да подпомогне семейството си.

Припомняме, че в началото на тази година, малко преди големия финал на „Един за друг“, Емо загуби своята съпруга Краси, която почина едва на 39-годишна възраст, не успявайки да надвие коварния рак. Семейната трагедия, потресла цял Гоце Делчев, откъдето Чолаков и жена му са родом, сринала бившия синоптик, но пред хората той продължил да се държи. И до ден днешен Емо избягва да говори по темата.

Източник: Лупа БГ

error: Съдържанието на сайта е защитено!