img

След носа, Преслава си тунингова и ченето! СНИМКИ

/
/
/
1254 Views

Преслава не пести пари за промени по външния си вид. Фолк певицата е дала около 15 000 лева за ново чене.  

Добричлийката вече се усмихва по-широко, като не остават незабелязани новите й фасети, които са извън нормалната граница за естетична белота.

Певицата винаги е отбелязвала, че не може да се лиши от едно от най-ценните си оръжия – усмивката, но мненията за новите й зъби са доста противиречиви, пише “Уикенд”.

„Няма нищо общо със старата Преслава. Не стига, че стана като Майкъл Джексън с несполучливата си корекция на носа, ами сега изглежда  като коня Росинант. Направо е плашеща. Загрози си с тези корекции“, цъка с език почитател на изпълнителката на „Дяволско желание“.

Пайнерката е похарчила не само крупна сума пари, но всичко това й е коствало и мъки на зъболекарския стол. В момента Преслава е като нова, но това никак не се харесва на феновете й. Добричлийката се е превърнала в женския вариант на Благо Джизъса, чиито зъби са като на анимационен герои и бели като тоалетна чиния.

Звездата на фолка много искала да притежава холивудска усмивка, затова изобщо не се и замислила дали да се подложи на болезнената интервенция. Тя много си харесвала новите зъби, както и носа, въпреки критиката, която отнесе за интервенцията.

Наскоро звездата на „Пайнер” публикува своя снимка със сватбена рокля. Това веднага породи слухове, че се е омъжила за приятеля си Павел. „Не е вярно, не съм се омъжила!”, отсече Преслава.

Изпълнителката на хита „Новата ти” признава, че подготвят узаконяване на връзката им и заради това е мерила булчинска рокля. Подробности около това кога и къде ще се осъществи сключването на брака между нея и Павел няма. Преслава не иска да разгласява решението, което двамата вече са взели, поне не и на този етап./show.blitz.bg

error: Съдържанието на сайта е защитено!