img

Писмо от Англия: Вяра и Надежда спят по пейките в Англия и се предлагат за пари!

/
/
/
4259 Views

Възмутена читателка изпрати писмо до БЛИЦ, в което направи скандални разкрития за най-известните тризначки у нас. Вяра и Надежда са бездомници в Англия, за разлика от сестра им, която се омъжи и живее охолно и щастливо.

Читателката посочи, че се е опитала да помогне на Вяра и Надежда като ги подслони временно, но бързо е съжалила за решението си.

Публикуваме писмото й без редакторска намеса: 

Здравейте, като ваш читател и най-вече възмутена българка, живееща зад граница, се обръщам към Вашето издание, с надеждата да предпазя сънародниците си от едни безкрайно нагли и безскрупулни твари, с които за съжаление исках лошият късмет да се сблъскам.

Става въпрос за Надежда и Вяра от “неповторимото трио”.

Както знаете, те живеят в Англия, ако може да се нарече живот спането по паркове и градинки. Както и да е. Близък мой роднина ги приюти в къщата в която живея и аз с двумесечното си бебе и други хора.

Уговорката беше такива – да отседнат за няколко дни, докато се почувстват по-добре психически и физически.

Държаха се много прилично до момента на настанявянето си. След това рязко – започнаха се пиянски безкрайни вечери, викане и псуване “Знаеш ли коя съм аз?!” – беше фразата, която най-често получавах като отговор, когато ги молех най-учтиво да намалят крясъците и музиката.

Отделно – предлагаха се на всички мъже в къщата, в замяна да останат по-дълго, но да не плащат или по-скоро да си плащат, но в натура. В крайна сметка след многократни скандали, се стигна до там че лично собственикът на къщата дойде и ги изгони.

В последствие се оказа, че липсва смешна сума пари от дома ни и няколко синджирки и други дрънкулни. Силно се надявам, че както няма да видя повече тези предмети, така и да не ми се налага да виждам тези “елитни дами” НИКОГА вече. Та, приятели и български граждани в чужбина, в частност Англия, бъдете бдителни и внимателни! Не съжалявайте споменатите по-горе паразитни форми. Пазете се!

С уважение Ива Д.

Източник: БЛИЦ

error: Съдържанието на сайта е защитено!