img

Нов турски сериал започва с участието на звезди от Листопад и Великолепният век

/
/
/
2274 Views

„Малки убийства“ (Ufak Tefek Cinayetler) е заглавието на поредния хитов турски сериал, който предстои да стартира в България!

Поредицата на Ay Yapım, която завладя зрителите в Турция с необикновен сюжет и първокласен актьорски състав, ще стартира скоро в ефира на новия канал изцяло за турски сериали TDC (Timeless Drama Channel).

„Малки убийства“ е с участието на Гьокче Бахадър („Листопад“), Аслъхан Гюрбюз („Великолепният век“), Бааде Ишчил („Север Юг“, „Езел“) и Тюлин Йозен („Великолепният век: Кьосем) и се излъчва в Турция в периода 2017-2018 г.

Драматичната лента с криминални елементи се състои от 45 оригинални епизода в 2 сезона и преминава с изключителен успех в ефира на турския канал Star TV.

Режисьор на „Малки убийства“ е Али Билгин, стоящ зад успеха на хитовете „Кварталът на богатите“ и „Искрите на отмъщението“.

Историята:

Четири красиви и успешни жени, приятелки от детството, се събират отново, за разчистят сметките си от миналото. Като тийнейджърки Арзу, Мерве и Пелин скрояват лош номер на своята най-добра приятелка Оя, оставяйки я засрамена, опустошена и с мисли за самоубийство.

През годините трите остават близки, но не чуват нищо за Оя, гузни, че са я подтикнали да посегне на живота си. Когато съдбата отново събира четирите дами, Оя е готова за отмъщение…

error: Съдържанието на сайта е защитено!