img

Откачен фен на Преслава си татуира двете й лица – преди и след операцията! СНИМКИ

/
/
/
693 Views

Ликът на хитовата изпълнителка се появи на ръката на неин върл почитател, който, без да се замисля, изрисува половината си ръка с образа на добричлийката, видя HotArena.

Преслава лъсна на татуси в два варианта -  преди да стане клонинг на Галена и сега (Снимки)

Мастилената рисунка отнема няколко часа на татуировчика, който в детайли изобразява чалгарката. Снимката, образец за татуировката, е взета от фотосесия за последния албум на певицата. Любопитен факт е, че притежателят на татуировката се казва като изпълнителката – Преслав Колев, а профилите в социалните му мрежи са залети единствено с видеа от участията на певицата и нейни снимки. Видимо Преслав е изключително голям почитател на адашката си и посещава почти всички нейни участия, като буквално я боготвори.
Впечатлена от големия жест, самата Преслава си сподели видеото, показващо крайния резултат върху ръката на момчето.

https://i1.wp.com/hotarena.net/userfiles/content/61270/original/preslava-lasna-na-tatusi-v-dva-varianta-predi-da-stane-kloning-na-galena-i-sega-snimki-2.jpg?resize=598%2C639&ssl=1

Това не е първият път, в който любовта на почитателите на фолкаджийката се превръща в рисунка доживот. Преди 7 години друг неин обожател отново изрисува ръката си с лицето й, като отдолу на латиница изписа името й. Единствената разлика между двете татуировки на Преслава е скъсеният й нос, пише “България Днес”.

error: Съдържанието на сайта е защитено!