img

Помните ли Хищната хиена Петра? Ето я днес на плажа – неузнаваема! (Снимки):

/
/
/
453 Views

Дори и хората, които не са фенове на поп-фолка, са чували за невъобразимия хит “ Хищна хиена „, изпълнен от популярната навремето Петра . Тя изгря на поп фолк сцената през далечната 1998 година, а кариерата ѝ бе сравнително кратка – до 2003 г.

В момента ретро звездата живее в Кипър със своя приятел, заради който се разведе с мъжа си Стефан Цирков.

Тези дни певицата показа как се забавлява на плажа по бански , но са малко хората, които биха я разпознали.

 

Петра на плажа

Певицата е видимо наедряла и годинките все по-ясно си личат. За разлика от колежките си, които все още се изявяват на сцената, тя няма намерения да се подмладява чрез пластични интервенции. Разчита на чара си и е оставила нещата да се случват по естествен път, а стареенето е неизменна част от кръговрата на живота.

Петра се появява на музикалната сцена през 1998 г. и, макар да няма типичната визия за фолкпевица, успява да се наложи с песни, като зад успеха й стоят култови текстове, доближаващи се до проблемите на обикновения човек.

През 2003 година се прехвърля в друга музикална компания. Там прави албум, който остава неоценен от хората и тя решава да напусна родината и да заживее при новия си приятел. Оттогава са заедно и не спират да се обичат. А Петра нито за секунда не съжалява, че е решила да слезе от сцената и да се отдаде на семейството си.

error: Съдържанието на сайта е защитено!