img

Зловещи разкрития за перничанката, била с юмруци момиченцето си! Появи се НОВО ВИДЕО

/
/
/
2082 Views

Полиция и социални служби изведоха от дома й в Перник майката, пребила жестоко момиченцето си, само, защото баща му не я обичал. 

Детето е добре, в момента е в защитена среда, научи БЛИЦ.

Скандалът се разрасна, след като в социалните мрежи изтече ужасяващ клип. На него се вижда как Катя Никифорова вика момиченцето при себе си и му казва, че го удря, защото баща й вече не я обичал. Детето пищи от болка, тя го удря с юмрук в гръдния кош, след това му бие и шамар, момиченцето пак отива при майка си и й целува ръката, плачейки.

За броени часове след публикуването на видеото, десетки хора се организираха в опит да спасят дететето и подадоха сигнал до службите. След като бе издирен и адресът на жената, активисти отидоха заедно със социалните работници и полицията до блока, в който тя живее.

Ето какво разкри един от тях пред БЛИЦ:

“Майката не оказа съпротива, тя има психични проблеми. Доколкото разбрах, стояла често на пейки в парка, пеела песни.

Когато отидоха там, детенцето беше в апартамента.

С мен бяха дошли и няколко жени, които казаха, че е изглеждало много недохранено и, че замята едното си краче.

С мен се свърза бащата на момиченцето. Каза ми, че дълго време е имал проблеми с майката, искал е да си вземе детето, но тя не му го е давала.

Разказа, че има и други клипове, в които тя малтретира момиченцето. Доколкото разбрах от него сега отива в районното, за да даде показания и да си прибере дъщерята.”

На профила на Катя Никифорова има и друг ужасяващ клип.


Точно в пиковия момент момиченцето се разболява и вдига много висока температура – 39. 9 градуса.

Вместо да се погрижи да му бъде оказана медицинска помощ, майката публикува снимки на термометъра във Фейсбук и твърди, че бог Йешуа й е помогнал да спадне температурата.

Когато един от потребителите изразява съмнение, че това е възможно, Катя Никифорова се снима на живо във Фейсбук, събужда болното момиченце, за да му измери показно температурата.

То се разплаква, накрая заспива от изтощение, като през цялото време майката коментира на висок глас, без ни най-малко да се позаинтересува как е дъщеря й.

По-късно от полицията разпространиха съобщение, в което се казва, че 32-годишна жена и 3-годишно момиченце са отведени в районното управление.

“Сигнал  за проявена жестокост към малко дете е постъпил в  полицията от граждани тази вечер. По думите им, видеоклипът с  насилие над  детето е публикуван в социалните мрежи. Незабавно на адреса на майката е изпратен полицейски патрул.

Униформените са отвели майката и детето в районното управление, където с тях са започнали работа служители на „Детска педагогическа стая“. Уведомени са социалните служби и отдел „Закрила на детето“. Момиченцето е настанено временно в център от семеен тип. Всички факти и обстоятелства около ситуацията в семейството се изясняват.”, съобщават от полицията.

Източник: БЛИЦ

error: Съдържанието на сайта е защитено!