img

Жестокост! Майка преби малкото си детенце, баща му не я обичал

/
/
/
4271 Views

Шокиращо видео обикаля социалните мрежи. На кадрите се вижда как малко момиченце е “привикано” от майка си, само за да получи юмрук в корема, а след това и няколко удара по главата, пише Лупа БГ.

В този момент се чува и гласа на жената, която казва “Понеже баща ти не те обича, не ме обича и мен, ето така”. След това следва и ударът. Малката започва да плаче и се отдалечава. Гласът на жената обаче е безцеремонен: “Ела тука!”.

Детето само проплаква “Не, мамо”, но получава още няколко удара по главата. Детето в крайна сметка се опитва да омилостиви майка си като целува ръката ѝ, но това не я трогва.

“Така… до кога ще седим със затворени очи??? Катя Никифорова, това ли е начинът да върнеш мъжа си?? Ще те изям да знаеш!!!!!!”, гласи съобщението към поста.

Клипът събра стотици коментари и съобщения. В част от тях се съобщава, че майката вече е издирена и е привикана в полицията в Перник, а детето ѝ е отнето. Твърди се, че тя има и още едно дете.

След изрично настояване на социалния министър Деница Сачева тази вечер при детето ще има отделен служител, който да се грижи за него. МВР е започнала да издирва бащата, както и близки на детето, за да бъде настанено при тях. Ако не бъдат открити такива, най-вероятно ще се търси приемно семейство“.

Скандалният клип можете да видите ТУК

error: Съдържанието на сайта е защитено!