img

Тодор Славков: Западът няма интерес от промяна в България, само Русия може да ни спаси!

/
/
/
932 Views

Внукът на покойния от 22 години Тодор Живков – Тодор Славков, продължава да изповядва идеологията на дядо си, въпреки че в България такива хора са вече все по-малко.

Тодор Славков е срещу Запада

Шампионът на „Биг Брадър“ не смята, че протестите, които текат в момента у нас, могат да успеят, ако продължаваме да бъдем под влиянието на САЩ и Европейския съюз.

„Никакви протести няма да успеят, докато сме в геополитическата орбита на Запада. Западните управници само привидно критикуват нашите, че са корумпирани, но продължават да работят с тях. Ако Западът имаше интерес нещата в България да се променят към по-добро, отдавна щяхме да имаме европейски доходи и пенсии, а не само цени.“, споделя Тодор Славков в интервю за столичен вестник.

Малък Тошко иска Русия на помощ на България

Той стига и по-далеч в размислите си, като счита Русия за единственото спасение на народа ни.

„Докато руснаците не преминат Дунава, нищо в България няма да се промени. Може да не се харесва това на много хора, но тази е истината и историята го доказва. Това е нашата карма, големите промени идват винаги чрез Русия.“, казва още Тодор Живковия внук.

Според него, единственият вариант за нещо по-добро у нас е свързан с Русия и България трябва да се преориентира на Изток.

„Сами не можем да се „откачим“ от Запада и не заради друго, а защото историята показва, че сред нас винаги има предатели. Затова ни е нужна подкрепа от Русия.“, смята синът на Батето.

„Без Русия днес щяхме да носим чалми и фереджета, добре е да се припомня това.“, споделя още Славков.

Тодор Славков
Тодор Славков смята, че България трябва да зареже Запада и да се насочи отново на Изток

Славков и политиката

Въпреки че често взима отношение по политически теми, той така и не влиза в политиката, а причината е, че в момента няма партия, която да има неговите русофилски убеждения.

Тодор Славков е симпатизант на БСП, но там нещата също се преориентираха към Запада и се говори постоянно за европейския облик на България. Затова Славков предпочита да стои встрани от всичко това.

Синът на Иван Славков е сред потърпевшите от смяната на тоталитарния режим с демокрация у нас. Тя го заварва в Швейцария, където е студент и няколко години се укрива там, за да не го арестуват по обвинение в изнасилване.

Източник: Зона98

error: Съдържанието на сайта е защитено!