img

Глория заби нов мъж! В момента са заедно на… СНИМКИ

/
/
/
535 Views

Примата на фолка Глория показа в социалните мрежи, че след кратката почивка на вилата си в Гърция, сега отмаря на родното Черноморие. 

Певицата изглежда бързо е намерила заместител на Йордан Джермански, с когото се разделиха преди няколко месеца, а причината е желанието му да я откаже от музикалната сцена.

Певицата е в апартамента си в Слънчев бряг, но от сторитата в Инстаграм разбираме, че не е сама. И не става въпрос за приятелка, а за нов мъж в живота й.

Изпълнителката сподели снимка с две чаши с вино на фона за красивия залез, което породи множество въпросителни с кого е в тази романтична обстановка. Преди това пък се разходи в открити води с мощна и скъпа яхта от пристанището в Свети влас.

Наш източник, близък до певицата,  разказа, че Глория от известно време е станала потайна и често не си вдигала телефона. Нашият човек е убеден, че в живота на певицата се е появил нов мъж, който засега тя упорито крие. А след случилото се с Джермански може и никога повече да не говори публично за интимния си живот./show.blitz.bg

 

error: Съдържанието на сайта е защитено!