img

От снажния Рамбо няма и следа – Сталоун пусна шкембе и брада, не прилича на себе си (Снимки):

/
/
/
1406 Views

Силвестър Сталоун , изиграл култовите Роки и Рамбо, винаги е бил символ на перфектната мъжка физика. Екшън героят доскоро изглеждаше фантастично, макар и да чукна 74 съвсем скоро.

Очевидно обаче възрастта все пак си казва думата и актьорът вече не се интересува от външния си вид както преди.Скоро той бе сниман на плажа в небрежен външен вид докато си почива. А на фотото се вижда, че е пуснал брада и е отпрал шкембе .Сталоун брада и корем

Впрочем въпреки, че навлиза в осмото си десетилетие актьорът все пак понякога посещава и тренира във фитнес залата макар скоро да призна, че му предстои период на почивка и затова тренировките му ще останат на заден план.

Сталоун шкембе

„Понякога се събуждам и се чудя какво да правя. Просто искам да се отпусна и да си почина. Това е така и който твърди обратното лъже. Това е човешка природа и необходимост. После отново се зареждате, ядосвате се на себе си, че сте се отпуснали и осъзнавате, че трябва да продължите да преследвате целите си”, пише в социалната мрежа известния актьор, който изигра незабравимия Роки, предават от lokalno.mk.

error: Съдържанието на сайта е защитено!